مقالات

8 خواص کاسنی در طب سنتی

خواص کاسنی | خواص کاسنی در طب سنتی | چرا باید از کاسنی استفاده کنیم | فواید کاسنی |

خواص کاسنی در طب سنتی

گیاه کاسنی علفی است با گل‌های ارغوانی و آبی که در مناطق کوهستانی به صورت پراکنده تا ارتفاع 1 متر رشد می‌کند، این گیاه مزه تلخی دارد اما خاصیت دارویی داشته و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی می‌باشد که برای سلامتی بدن مفید است.

از جمله ویتامین های موجود در کاسنی می‌توان به ویتامین C، ویتامین E، اسید فولیک، آهن و زینک اشاره کرد. گیاه کاسنی به دلیل خواص زیادی که دارد در بین عموم به گیاه جادویی معروف است.

همچنین از گیاه کاسنی می‌توان در درمان و بهبود انواع بیماری ها مانند: بیماری های گوارشی، کاهش ابتلا به بیماری های قلبی، کاهش وزن و کنترل اضطراب و… استفاده کرد. ما در این مقاله قصد داریم شما را با خواص باور‌نکردنی این گیاه جادویی آشنا کنیم. پس با ما همراه باشید…

 

خواص کاسنی | خواص کاسنی در طب سنتی | چرا باید از کاسنی استفاده کنیم | فواید کاسنی |

شرکت مهرآیین همواره در تلاش است تا محصولات ایرانی را با بهترین کیفیت در اختیار شما عزیزان قرار دهد

 

 

خواص کاسنی برای سلامتی

  1. کمک به گوارش

یکی از فواید مصرف کاسنی کمک به گوارش است، کاسنی دارای اینولین بوده که وظیفه آن کاهش اسید در دستگاه های بدن است، از این رو اینولین یک پروبیوتیک قوی می‌باشد که نوعی باکتری به محسوب می‌شود اما توجه داشته باشید که جز دسته باکتری های مفید برای بدن است. پس در نتیجه مصرف کاسنی به هضم سریع غذا کمک کرده و با مشکلات روده و گوارشی مانند: ریفلاکس معده، سوء‌هاضمه و سوزش معده مقابله می‌کند.

  1. سلامت قلب

با توجه به اینکه اینولین موجود در کاسنی برای گوارش مفید است، از این رو باعث کم شدن سطح کلسترول بد در بدن نیز می‌شود. این نوع کلسترول به رگ ها و شریان ها چسبیده و جریان طبیعی خون را مسدود می‌کند و این امر باعث بروز سکته و حملات قلبی می‌شود. حال با مصرف کاسنی به دلیل وجود آنتی اکسیدان در این گیاه جریان خون متعادل شده و کلسترول بد در بدن کاهش می‌یابد در نتیجه از ابتلا به انواع بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری می‌شود.

  1. پیشگیری از سرطان

گیاه کاسنی خاصیت ضد سرطانی دارد. طبق آزمایش های انجام شده نشان می‌دهد که فروکتان‌ موجود در کاسنی خاصیت آنتی اکسیدان و ضد توموری دارند، این امر باعث پیشگیری و کاهش رشد انواع تومورها و سرطان های روده و سینه می‌گردد.

  1. خواص کاسنی برای پوست

کاسنی سرشار از ویتامین C، فسفر و آهن است که این ویتامین ها در جوانسازی، رفع چین و چروک و روشن تر شدن پوست مفید است، همچنین خاصیت ضد التهابی کاسنی برای درمان برخی از بیماری های پوستی مانند: اگزما، آکنه و جوش‌ها موثر است.

  1. کاهش وزن

کاسنی حاوی فروکتوز و فیبر طبیعی می‌باشد، که تاثیر بسزایی در تحرکات روده و درمان یبوست دارند و همچنین به کم کردن وزن در انسان کمک می‌کند. براساس تحقیقات، با مصرف کاسنی به دلیل وجود فیبر در آن ترشح گرلین هورمون گرسنگی کاهش پیدا کرده و اشتها کم می‌شود، در نتیجه مصرف کاسنی سبب می‌شود تا فرد زودتر احساس سیری کرده و به مرور زمان باعث کاهش وزن شود.

  1. سلامت کلیه ها

از دیگر خواص کاسنی میتوان به ادرار اور بودن آن اشاره کرد که باعث دفع سموم بدن و دفع سنگ کلیه و سنگ مثانه می‌شود، پس با مصرف کاسنی سلامت کلیه ها تضمین می‌گردد.

  1. تقویت دستگاه ایمنی

کاسنی چندین خاصیت دارد که یکی از خواص مهم آن تقویت سیستم ایمنی بدن است. خاصیت ضد باکتری بودن کاسنی سبب می‌گردد تا باکتری های خطرناک و مقاوم از بین بروند، همچنین ترکیبات پلی‌فنول در کاسنی که خاصیت آنتی اکسیدان دارد، رادیکال های آزاد که عامل انواع بیماری ها می‌باشد را از گردش خون می‌زدایند. درنتیجه خطر ابتلا به انواع مشکلات و بیماری‌ها مانند بیماری های قلبی و سرطان‌ها کاهش می‌یابد.

  1. کاهش اضطراب

کاسنی موجب آرامش ذهن و کاهش اضطراب می‌شود و خاصیت آرام‌بخش دارد، همچنین ریشه کاسنی به داشتن خواب راحت و آرام کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید :  7 خاصیت چای زعفران

از این رو این گیاه طبیعی به دلیل خاصیت آرام‌بخش و خواب‌آور بودن آن از بسیاری از داروهای خواب‌آور شیمیای موجود در بازار سالم‌تر است. با توجه به اینکه با کاهش استرس و اضطراب، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی، عدم تعادل هورمونی، بی‌خوابی و پیری‌زود‌رس نیز کاهش پیدا می‌کند.

این موارد برخی از خواص کاسنی بود که به آن اشاره کردیم شما می‌توانید با خرید از محصولات مهرآیین و کاسنی از ابتلا و پیشگیری عنوان بیماری ها در امان باشید.

 

جهت خرید محصولات مهرآیین میتوانید به قروشگاه آنلاین مهرآیین مراجعه کرده و محصول مورد نظر خود را به صورت آنلاین سفارش دهید

5/5 - (1 امتیاز)

1 دیدگاه در “8 خواص کاسنی در طب سنتی

  1. حدیث گفت:

    به به چقدر مفیده کاسنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.